Партнер Dnepr Fashion Weekend: ГО “Ділові Українські Жінки”

“Ділові Українські Жінки” – це громадська організація, діяльність якої має на меті зміцнення впливу та ролі жінки у реформуванні українського суспільства. Членкині організації – впливові жінки з активною життєвою позицією, лідери у різноманітних сферах діяльності –  підприємництва, fashion індустрії, медицини, туризму та інших галузях. Президент та засновниця організації Наталія Нетовкіна.Актив ГО “Ділові Українські Жінки” – це 29 успішних жінок, що заснували та/або приєдналися і активно підтримували діяльність організації протягом декількох років.

42528196 543169836121427 5872732951048880128 n - Партнер Dnepr Fashion Weekend: ГО "Ділові Українські Жінки"

Крім Активу ГО “Ділові Українські Жінки” близько 40 жінок-лідерів, що є асоційованими членами організації, об’єднують людські, матеріальні та фінансові ресурси з метою реалізації спільних заходів та ініціатив. Крім цього це коло жінок підтримує бізнес-ініціативи членів об’єднання, утворюючи синергію спільного впливу.

З 2010 по 2015 рр. Ділові Українські Жінки діяли як закритий Клуб Успішних Жінок м.Києва та займалися культурними, благодійними та меценатськими проектами, такими як:

– підтримка міжнародного конкурсу молодих талантів ім.В.Горовиця;

– духовний етно-фестиваль “Трійця”;

– щорічні благодійні проекти “Ялинка бажань” та “Лавка чудес” для дітей дитячих будинків;

– кураторство кардіологічного та токсикологічного відділень Національної лікарні “Охматдит” і дитячих будинків в с.Копилів та с.Петрівське;

– участь в Саміті світу 2014 та Міжнародному  жіночому бізнес-форумі “Eurowoman-2015″ в Грузії;

– брали участь у чисельним спільних благодійних та культурних ініціативах.

MG 1876 - Партнер Dnepr Fashion Weekend: ГО "Ділові Українські Жінки"Однак зміни, що відбулися в Україні, виклики сьогодення, активне формування сектору громадянського суспільства та зростання внутрішнього потенціалу організації викликали запит щодо перетворення клубної діяльності у формат громадської організації.

Метою ГО “Ділові Українські Жінки” є формування формування свідомої громадської активності української жінки, сприяння розкриттю її творчого потенціалу та реалізації в суспільстві, а напрямки роботи включають просвітницьку, соціальну, духовно-культурну діяльність ,  а також широке і різнобічне партнерство.

Головним пріоритетом ГО “Ділові Українські Жінки” є сприяння жіноцтву в Україні у реалізації  власних економічних, управлінських, освітянських та творчих амбіцій для зростання добробуту українських родин, громад та міст через розвиток лідерського потенціалу жінок. Ми вважаємо успішність жінок та їхніх спільних ініціатив запорукою поступального успішного розвитку українського суспільства.

LIFEBEGINSAFTERCOFFEE - Партнер Dnepr Fashion Weekend: ГО "Ділові Українські Жінки"

Відповідно головними завданнями діяльності  ГО “Ділові Українські Жінки” визначено:

– сприяння підвищенню активності та відповідальності жіноцтва за успішність економічних ініціатив громад;

– сприяння розвитку жіночих ділових ініціатив та підприємництва;

– розвиток духовності, національної культури та свідомості в громадах за ініціативи та/або підтримки жіночих організацій та ініціатив;

– підвищення громадської активності жінок та їх  відповідальності в суспільстві.

З червня 2016 року ГО “Ділові Українські Жінки» починають реалізацію проекту «Коло Жіночого Лідерства», спрямованого на підвищення соціального статусу жінки в суспільстві та насамперед у місцевих громадах.

Проект “Коло Жіночого Лідерства” направлений на формування свідомої громадської активності  української жінки та підвищення її соціального статусу в суспільстві  шляхом створення платформи розвитку жіночих ініціатив в різноманітних  сферах діяльності.

18193260 1296975403673121 1951112592876302700 o - Партнер Dnepr Fashion Weekend: ГО "Ділові Українські Жінки"

Проект “Коло Жіночого Лідерства” – це можливість для нас  об’єднатись разом навколо місії нашої організації та спільно транслювати її у суспільство. Разом з Вами ми допоможемо жінці більш повно брати участь в демократичному процесі та зміцнимо її здатність приймати рішення на особистому,  сімейному і громадському рівнях. За допомогою реальних кроків в регіонах розширимо власні контакти для розвитку бізнесу. Це хороша інвестиція в розвиток майбутнього!